Home Felhasználási feltételek

 
Felhasználási feltételek:
 

A Loginform Kft (a továbbiakban Szolgáltató) által az Ön részére nyújtott szolgáltatás(ok)ra a következő feltételek vonatkoznak: A Szolgáltató fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására. A Felhasználási feltételek aktuális változata elolvasható a Felhasználási feltételek hivatkozásra kattintva.

A www.799.hu weboldalain található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználásához - a személyes használaton túl - kizárólag a Szolgáltató kifejezett, erre vonatkozó írásos engedélye szükséges.

A Szolgáltató nem tehető felelőssé a www.799.hu oldalain fellelhető információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, vagy annak hiányával kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett kárért.

A Szolgáltató minden, a fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősséget.

A Szolgáltató nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatára képtelen állapotából, nem megfelelő működésből, üzemzavarból, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelynek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal -vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
Előfordulhat, hogy a közzétett szolgáltatások, ajánlatok, információk hibákat tartalmaznak. A Szolgáltató fenntartja a jogot a felfedezett hibák előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére.


Szolgáltatásunk ellenértékét, kizárólag átutalással tudják kifizetni. (jelenleg, bankkártyás fizetés fejlesztése folyamatban)

Amennyiben a fenti feltételek valamelyikével nem ért egyet, kérjük ne használja oldalainkat, szolgáltatásunkat!

 

Domain kereső

Domain Név :
Összes ellenörzése
.hu .eu .com
.net .org .info

Kérdezzen Online!

Weboldal költöztetés

TransferHa nincs megelégedve jelenlegi szolgáltatójával, költöztesse weboldalát hozzánk. Az ezzel járó technikai nehézségekkel ne törődjön, azt mi megoldjuk... :)

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
 

Plesk adminisztrációs felület

799.hu - Parallels PleskA Parallels Plesk világszerte több mint 200.000 szervert, 6 millió domaint és 10 millió postafiókot szolgál ki.
Ezek a számok minket meggyõztek... és Önt?

Céginformáció

Intellisys Kft
2112 Veresegyház, Cserje u. 9
Cégj: 01-09-279985
Tel:  +36-30-860-4201